Wil je je STEM laten horen?

Een goede relatie met huurders wordt steeds belangrijker. Het gaat er niet alleen meer om of huurders netjes en professioneel geholpen worden als er problemen zijn. Het gaat ook om een basis van vertrouwen tussen OFW en huurder. En het op een passende en gewenste wijze betrekken van de huurder bij de woning, de wijk en OFW.  KWH (kwaliteitsonderzoek-bureau voor de corporatiesector) heeft hiervoor een nieuwe onderzoeksmethode, genaamd STEM,  ontwikkeld om scherp te krijgen hoe wij dit als OFW in Dronten voor elkaar hebben.

STEM helpt inzicht te geven in de kwaliteit van de relatie met jou als huurder vanuit de verschillende  aspecten die hierbij bepalend zijn: tevredenheid, vertrouwen en betrokkenheid. Dankzij dit inzicht kan OFW verder werken aan een goede relatie met huurders.

Nieuw in dit onderzoek is ook dat het onderzoek niet alleen uitgevoerd wordt onder huurders die de afgelopen zes maanden contact hebben gehad met OFW. We willen juist ook graag weten hoe huurders ons zien wanneer ze geen recent contact met OFW hebben gehad. Ook dit zijn immers huurders die ons iets kunnen leren.

Laat je STEM horen

Wil je je STEM laten horen? Klik dan op de volgende link en help ons onze dienstverlening verder te verbeteren. 

Hartelijk dank voor je bijdrage!

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden