200e OFW-woning voorzien van zonnepanelen

Publicatiedatum: 19-09-2017

“Overal op de daken moeten zonnepanelen komen”

Dinsdagmiddag 19 september behaalde OFW een mooi resultaat: de 200e  woning werd voorzien van zonnepanelen. Kars Orsel, projectleider OFW, verraste de bewoonster met een bosje bloemen. “Ik heb voor zonnepanelen gekozen, omdat het beter is voor het milieu. Eigenlijk moeten ze overal op de daken komen.” aldus de bewoonster. 

OFW is erg blij met de grote belangstelling van huurders. Zij kunnen besparen op hun woonlasten en gezamenlijk leveren we een bijdrage aan een beter milieu. Ook de bewoonster van deze woning vindt het milieuaspect belangrijk:

“Onze kinderen en kleinkinderen moet ook verder in deze wereld. Ik ben bijvoorbeeld bewust elektrisch gaan koken. Ook dit zouden meer mensen moeten doen.”

Inmiddels zijn ruim 1800 zonnepanelen geplaatst. In 2016 startte OFW een pilot om de woonlasten voor huurders te beperken door het plaatsen van zonnepanelen op 80 grondgebondenwoningen. De belangstelling was zo groot, dat OFW voor 2017 budget reserveerde voor nog eens 200 woningen. Dit jaar kunnen nog 60 woningen voorzien worden. Huurders die interesse hebben, kunnen dit kenbaar maken op de website. Vanaf volgend jaar reserveert OFW weer budget voor 200 woningen. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden