Elise en Jorg Beste Buren van Dronten

Publicatiedatum: 28-02-2019

 

 

“Liefde kent geen grenzen”

Elise en Jorg Venema uit Swifterbant zijn de Beste Buren van 2018, dat werd woensdagavond 27 februari bekendgemaakt door Jouke de Jong, manager bij gemeente Dronten. Elise en Jorg waren maar liefst twee keer genomineerd.

“De liefde, warmte en zorg die zij geven aan alle kinderen in de buurt, is in één woord geweldig! Ze zijn als tweede ouders voor de buurkinderen. Staan altijd klaar als oppas, koken wanneer dat nodig is of verrassen buren met een kleinigheidje. Buren kunnen altijd bij Elise en Jorg terecht voor hulp. Er kan gelachen en gehuild worden. Ook zorgen zij ervoor dat een andere buurman iedere dag een warme maaltijd krijgt. Liefde kent geen grenzen! Het hofje is heel rijk met Elise en Jorg”, aldus de buurvrouwen. 

Woensdagavond kwamen de acht genomineerden voor de Beste Buur verkiezing bij elkaar in de gemeenteraadszaal van Dronten. Alle genomineerden zetten zich in voor hun buren/buurt. En daar mogen ze wel eens iets extra’s voor krijgen. Daarom overhandigden Wendy Rademakers (coördinator MDF Buurtbemiddeling) en Nathalie Crone (manager Wonen OFW) hen een geschenk. Na deze uitreiking werd de Beste Buur bekendgemaakt door Jouke de Jong van gemeente Dronten. Elise en Jorg ontvingen een dinerbon voor restaurant Moellies in Dronten. Voor Elise is het heel normaal om er te zijn voor de buren: “Menselijkheid, voor elkaar zorgen. Daar ben ik mee  opgevoed.” 

De genomineerden

  • Mevrouw Van Dijk - Dronten
  • De heer en mevrouw Akhiyate - Dronten
  • De heer Immink - Dronten
  • De heer De Jong - Biddinghuizen
  • De heer en mevrouw Van de Beld - Dronten
  • De heer en mevrouw Van der Zon - Dronten
  • De heer en mevrouw Venema - Swifterbant
  • Mevrouw Rorye-Bos - Dronten 

De Beste Buur verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd door MDF Buurtbemiddeling, Samen Actief van de gemeente Dronten en OFW. Inwoners van de gemeente Dronten konden hun buur/buren vanaf november 2018 nomineren. Alle genomineerden werden tijdens de uitreiking in het ‘zonnetje’ gezet. 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden