Gerard Bakker benoemd als lid RvC OFW

Publicatiedatum: 25-01-2018

De Raad van Commissarissen (RvC) van OFW verwelkomde 1 januari 2018 Gerard Bakker als nieuw RvC-lid. Hij volgt Harry van Boven op, die zijn maximale zittingstermijn had bereikt. De benoeming is voor 4 jaar. Daarnaast zijn RvC-leden Arno Kerkvliet en Peter Huijsmans herbenoemd voor een tweede zittingsperiode van 4 jaar. 

Voor de vrijkomende functie werd via een open wervingsprocedure gezocht naar iemand met expertise op onder andere het terrein van vastgoedsturing / vastgoedwaarderingsvraagstukken. Dit is gevonden in de persoon van Gerard Bakker.

Bakker woont in Assen en is mede-eigenaar en directeur van Lamberink Vastgoedmanagement BV, dat als werkgebied Noordoost-Nederland heeft.

Naast RvC-lid is Bakker ook lid van de auditcommissie (een voorbereidingscommissie van de RvC).

Herbenoeming

De leden Arno Kerkvliet (RvC-lid op voordracht van de Huurders Belangen Vereniging) en Peter Huijsmans zijn per 1 januari 2018 benoemd voor een tweede zittingsperiode van 4 jaar. Beiden zijn RvC-lid sinds 2014 en woonachtig in de gemeente Dronten. 

Arno Kerkvliets expertise ligt onder andere op het gebied van huurdersparticipatie, huurdersvraagstukken, zorg en welzijn en zijn bekendheid met het lokale maatschappelijk middenveld.

Peter Huijsmans heeft kennis en ervaring op het gebied van financiƫn, bedrijfsvoering en risicomanagement. Hij blijft deze termijn tevens voorzitter van de auditcommissie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden