Nathalie Crone nieuwe manager Wonen bij OFW

Publicatiedatum: 31-01-2019

Nathalie Crone is sinds vandaag de nieuwe manager Wonen bij woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW). Hiervoor werkte zij bij NCCW, een ICT leverancier voor woningcorporaties.

Nathalie voelt zich echt thuis in de volkshuisvesting. “Ik vind het fijn om mij na een uitstap in de ICT-branche samen met een gemotiveerd team en betrokken belanghouders opnieuw te kunnen inzetten voor veilig en prettig wonen voor huurders. Daarbij is het in gesprek gaan en blijven met huurders een belangrijk onderdeel van mijn werk om de dienstverlening continu te verbeteren. Ik ben blij te mogen werken bij een woningcorporatie die met een duidelijke visie werkt aan beter wonen voor huurders”, aldus Nathalie.   

De manager Wonen geeft leiding aan de afdeling Wonen en de ontwikkeling van het beleid, met in het bijzonder de beleidsterreinen ‘Inclusieve samenleving’, ‘Onze doelgroep onder dak’ en ‘Goed contact met de klant’. De afdeling Wonen is onder andere verantwoordelijk voor alle zaken rond het aanvragen, toewijzen en verhuren van woningen. De afdeling omvat de teams Verhuur, Huuradministratie, Klant Contact Centrum, Wijk- en Buurtbeheer en Office Management & Communicatie. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden