Nieuwe website OFW

Publicatiedatum: 20-03-2017

“Deze website is eenvoudig in gebruik en overzichtelijk”

OFW heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website www.ofw.nl. De oude website ging in 2009 online en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Bezoekers van de website zagen vanaf vrijdag 17 maart het resultaat. 

De nieuwe website is eenvoudig in gebruik en overzichtelijk. Ook is de website mobiel- en tabletvriendelijk. Met het nog steeds toenemende gebruik van mobiele telefoons en tablets, is dit niet meer weg te denken. Daarnaast heeft de website een uitgebreide eenvoudige zoekfunctie. 

Het ontwerp van de nieuwe website, sluit aan op de nieuwe huisstijl, die vorig jaar is ingevoerd. Er is flink gesleuteld aan vorm en vindbaarheid, waardoor bezoekers makkelijker informatie kunnen vinden over huren en kopen bij OFW. 

De komende weken wordt de website nog verder aangevuld met informatie. Mochten websitebezoekers nog tips hebben, dan kunnen zij dat doorgeven aan de corporatie.

De behoefte om online zaken te kunnen regelen, op het moment dat de klant dit wil, wordt steeds groter. Met deze klantvriendelijke website hoopt OFW aan te sluiten bij deze behoefte. Huurders kunnen hun woonzaken zelf online regelen, zonder eerst te hoeven bellen of naar kantoor te komen. 

Voor woningzoekenden was er in november vorig jaar al een nieuwe gebruiksvriendelijke website live gegaan (woningzoeken.ofw.nl). OFW is nu druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw portaal voor huurders (MijnOFW). Naar verwachting is deze aan het eind van het jaar klaar. Hier kunnen huurders onder andere reparatieverzoeken doen, en huurstanden en woninggegevens inzien. Huurders kunnen nu al allerlei woonzaken online regelen, maar moeten nog even wachten op de nieuwe uitstraling en stijl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden