OFW viert vaststelling ondernemingsplan

Publicatiedatum: 05-07-2018

“We zijn blij met alle ideeën en tips. Bedankt!” 

Samen met haar partners vierde OFW vanmiddag de vaststelling van haar ondernemingsplan ‘Inspireren & Verbinden’. Tijdens de zogeheten zomerborrel werden ideeën en tips opgehaald voor de verschillende planthema’s. Hiermee wil OFW richting geven aan haar ambities voor de komende vijf jaar.  “Mede dankzij onze partners is het ondernemingsplan tot stand gekomen. Hartelijk dank daarvoor”, aldus Truus Sweringa, directeur bestuurder OFW. 

Wees de oren en ogen van de wijk, houd jong en oud bij elkaar, kijk op een andere manier naar zaken door de inzet van kunstenaars, specifieke woningen voor gescheiden gezinnen en de straatmakelaar, zijn een aantal ideeën uit de velen die zijn ingebracht deze middag. Er werden ook ideeën geopperd voor verdere samenwerking bijvoorbeeld in de aanpak van laaggeletterdheid. Daarnaast kreeg OFW te horen vooral trots te zijn op het bereikte resultaat, huurders ambassadeurs te maken en er werden complimenten uitgedeeld: “Het onderhoud van het bezit doet OFW heel goed. Ga zo door!”, aldus een van de aanwezigen. In het najaar gaat OFW weer in gesprek met haar partners om de ideeën verder uit te werken.

In verbinding blijven met partners

Door de snel veranderende omgeving, wordt het steeds belangrijker om uitdagingen samen op pakken. Daarom is het ondernemingsplan van OFW gericht op de bedoeling, op het waarom en hoe van haar handelen. “Met onze partners willen we in verbinding blijven om gezamenlijk invulling te geven aan de uitdagingen waar we voor staan. We willen flexibel zijn om snel in te spelen op wat nodig is voor de samenleving.” aldus Sweringa. OFW wil met haar plan haar partners en zichzelf blijven inspireren op de thema’s: onze doelgroep onder dak, goed contact met de klant, inclusieve samenleving, duurzaam goed wonen en inspireren en verbinden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden