OFW zoekt huurders voor portretfotografie

Publicatiedatum: 09-10-2018

Oost Flevoland Woondiensten is op zoek naar huurders van alle leeftijden die zich voor een speciaal kunstproject willen laten fotograferen door een professionele portretfotograaf.

Volgend jaar bestaat OFW 50 jaar. Een jaar waarin we terugkijken naar het verleden en vooral vooruitkijken naar het wonen in de toekomst. Hóe het wonen in de toekomst eruit zal zien weten we niet precies, maar daar hebben we wel ideeën over. Duurzaamheid, flexibiliteit en samenwerking zijn daarin belangrijke onderwerpen. OFW heeft dit ook zo vastgelegd in haar ondernemingsplan. Hierin staan de thema’s ‘onze doelgroep onder dak, goed contact met de klant, inclusieve samenleving, duurzaam goed wonen en inspireren en verbinden’ centraal.

Wat vaststaat is dat we het voor jou doen. Wanneer we nadenken over wonen doen we dat altijd met jou, de huurder, in het achterhoofd.

Dit willen we graag vastleggen in mooie portretten. De portretten krijgen een plek in het kantoor van OFW. Als dank ontvang je ook zelf de gemaakte portretfoto.

Aanmelden                                            

Meedoen? Stuur je aanmelding naar omcofwnl. Let op: er zijn beperkt plekken beschikbaar! 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden