Online en persoonlijk: twee gelijkwaardige contactmogelijkheden

Publicatiedatum: 07-05-2018

Visie directeur bestuurder: Truus Sweringa

We vinden het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt en dat u kunt rekenen op goed en prettig contact. Klanten hebben uiteenlopende verwachtingen bij onze dienstverlening. De een wil vooral online zelf alles kunnen regelen, terwijl de ander meer behoefte heeft aan persoonlijke aandacht en ondersteuning. We vinden het belangrijk dat we al onze klanten passend bedienen. Daarom bieden we twee gelijkwaardige contactmogelijkheden: online en persoonlijk.

De samenleving verandert als gevolg van digitalisering. Er wordt steeds meer gebruikgemaakt van internet en mobiele apparaten. Heel handig om informatie op te zoeken, maar ook om zaken te regelen. Vanzelfsprekend gaat OFW met haar tijd mee. Op onze website vindt u veel informatie en op ons huurders- en woningzoekendenportaal kun u als (toekomstige) klant zelf uw zaken regelen. Al veel huurders maken hier gebruik van. Doet u dat nog niet? Het is zeker de moeite waard om eens te kijken.

Af en toe krijgen we de vraag: “Maar hoe moet het als ik geen internet heb of als ik het ingewikkeld vind?” Dat is geen probleem. We laten de keuze aan u over hoe u contact met ons wilt leggen. Dat kan dus online, via een brief of persoonlijk via de telefoon of in een gesprek. Bent u nieuwsgierig naar hoe het huurdersportaal werkt, maar heeft u wat hulp nodig? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Op ons kantoor geven we u de mogelijkheid om samen met een van onze medewerkers te oefenen.

Afhankelijk van uw vraag kunt u kiezen wat u plezierig vindt. We hopen natuurlijk wel dat u zoveel mogelijk gebruikmaakt van de online mogelijkheden. Voor OFW is dit efficiënt en dat is natuurlijk ook uw belang. En als meer klanten online met ons communiceren, dan hebben de medewerkers van OFW meer tijd voor extra persoonlijke dienstverlening. Onze belofte aan u is dat u mag rekenen op een klantgerichte dienstverlening, waarbij we oog en oor voor u hebben en u helpen op een manier die bij u past. Dus nogmaals aan u de keuze!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden