Op weg naar circulaire woningbouwcorporaties!

Publicatiedatum: 28-06-2019

Samen met andere Flevolandse woningbouwcorporaties gaan wij ontdekken in hoeverre en/of circulaire woningbouwcorporaties haalbaar zijn. Tijdens een bijeenkomst van het Platform Circulair Flevoland is donderdag 27 juni de samenwerkingsovereenkomst getekend. De Flevolandse woningbouwcorporaties met wie wij deze samenwerking aangaan zijn GoedeStede, Harmonisch Wonen, Patrimonium, Woonpalet, Mercatus en Centrada.

Circulaire economie
De circulaire economie is een economie waarin zo min mogelijk materialen verloren gaan. Dit betekent bewust nadenken over de herbruikbaarheid van materialen en woningen. Iedere corporatie werkt met z’n eigen prioriteiten en voor veel circulaire oplossingen heb je specialistische kennis nodig. Door hier gezamenlijk in op te trekken kunnen we van elkaar leren.

Platform Circulair Flevoland
Het Platform Circulair Flevoland is een samenwerkingsverband tussen de provincie en de gemeenten in Flevoland. Het doel van het Platform is om ondernemers, overheden en kennisinstellingen met elkaar in contact te brengen om zo kennis en ervaringen te delen over de circulaire economie en deze te helpen groeien.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden