Medewerker Klant Contact Centrum

Is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend en heb jij ervaring met het werken op een Klant Contact Centrum? Vind jij het leuk om klantcontacten te combineren met administratieve werkzaamheden? Dan heeft woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) de baan voor jou! 

Medewerker Klant Contact Centrum 
(m/v – 24 - 32 uur per week)

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Medewerker Klant Contact Centrum ben je het aanspreekpunt van onze klanten (huurders en woningzoekenden). Je beantwoordt vragen die binnenkomen via e-mail, telefoon, post en social media.  Je zorgt voor de afhandeling van reparatieverzoeken, sluit huurcontracten af en zorgt voor een juiste afhandeling van binnenkomende correspondentie. 

Wat vragen we van jou?

Je bent klant- en resultaatgericht, omgevingsbewust, je hebt aandacht voor details en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Plannen en organiseren is voor jou geen probleem. Je schakelt snel, houdt van diversiteit in je werk en kunt hierbij omgaan met pieken. Je hebt mbo werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met ervaring met klantcontacten, klachten en reparatieverzoeken en kennis van administratieve processen bij een woningcorporatie. Je bent oplossingsgericht en kijkt hierbij ook over de afdelingsgrenzen. 

Waar draag je aan bij?

Zo’n 50 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klanten in goede sociale huurwoningen te huisvesten in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. We hebben zo’n 4.900 woningen inclusief zorgappartementen, studentenkamers en maatschappelijk vastgoed. Leefbaarheid, sturen op woonlasten en duurzaamheid zijn voor ons erg belangrijk. We staan bekend als een ‘groene’ woningcorporatie en hebben onze maatschappelijke rol hoog in het vaandel. 

Wat bieden wij jou? 

Een boeiende en afwisselende baan in een leuk team. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden met salaris conform de cao Woondiensten, afhankelijk van je opleiding, kennis en werkervaring. Er is volop ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden in een organisatie die voortdurend in beweging is. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zoals een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en een leuke, actieve personeelsvereniging. De dagen waarop we je in ieder geval graag zien zijn de maandagen, dinsdagen en vrijdagen.

Enthousiast en geschikt?

We ontvangen je motivatie en cv graag voor 28 augustus 2019. Goed om te weten: Een eerste kennismaking vindt plaats op donderdag 5 of maandag 9 september. 

In verband met omgang met vertrouwelijke gegevens vragen wij jou om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Vragen?

Neem dan contact op met Nathalie Crone, Manager Wonen (nathaliecrone@ofw.nl).

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden